Κατηγοριες


Πληροφοριες


Τρόποι Αποστολής

ΔΩΡΟ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ για παραγγελίες άνω των 30 €

Τα δωρεάν μεταφορικά και οποιαδήποτε προσφορά σχετική με τα μεταφορικά ισχύει μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας. Όλες οι αποστολές του εξωτερικού χρεώνονται πάντα με μεταφορικά.

Τα προϊόντα μας έρχονται κοντά σας με τους ακόλουθους τρόπους:

Α. Με εταιρία ταχυμεταφοράς (courier) Speedex. Η Παράδοση γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία αποστολής.

Β. Με συμβατικό ταχυδρομείο. Αφορά συνήθως απομακρυσμένες περιοχές της χώρας όπου η παραλαβή θα γίνεται από τον πλησιέστερο σταθμό ΕΛΤΑ. Παραλαβή συνήθως σε 2 έως 3 ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.

Γ. Με μεταφορική εταιρία. Μπορεί να γίνει σε ελάχιστες περιπτώσεις αν ο όγκος ή το βάρος των προϊόντων που θα παραγγείλετε είναι πολύ μεγάλο. Η πληρωμή σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να γίνει με την μέθοδο της αντικαταβολής.

Δ. Παραλαβή απο τον πελάτη. Μπορείτε να έρθετε και να παραλάβετε τα προϊόντα σας απο το κατάστημα της Θεσ/νικης, Πλάτωνος 2 (κέντρο), τηλ. 2310270184 ή από το υποκατάστημα της Αθήνας, Ασκληπιού 6 (κεντρο), τηλ. 2103626350 αφού προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν χρεώνονται έξοδα αποστολής.

Τα έξοδα για την μεταφορά για οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας είναι:

Απλή Αποστολή με Courier : 2,70 €
Αντικαταβολή : + 2,5 €

Οι αποστολές για την Κύπρο με βάρος μέχρι και 3 κιλά επιβαρύνονται με 15 € μεταφορικά. Υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,4 €/κιλό για παραγγελίες που υπερβαίνουν τα 3 κιλά.

Σε περίπτωση που το κόστος αποστολής είναι μεγαλύτερο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τα επιπλέον μεταφορικά.

*Όλες οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.