Κατηγοριες


Πληροφοριες


Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να επιλέξετε τρόπο πληρωμής ανάλογα με την προτίμησή σας ανάμεσα σε:

 • Πληρωμή με πιστωτική κάρτα (VISA, MasterCard)
  Η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας, η επιβεβαίωσή τους, η δέσμευση του ποσού και η τελική χρέωση γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον (SSL) μέσω των συστημάτων PayPal ή VivaPayments. Το zitros.gr σε καμία περίπτωση δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της κάρτας σας σε κάποια βάση δεδομένων.
 • Πληρωμή με καταβολή στον Τραπεζικό Λογαριασμό του zitros.gr
  Alpha Bank: 480 00 2320 000061
 • Για κατάθεση απο το εξωτερικό (IBAN):
  Alpha Bank: GR 23 0140 4800 4800 02320 000 061 Bic Code(Swift code): GR BA GR AAXX

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Για να εκτελεστεί η παραγγελία σας πρέπει πρώτα να καταθέσετε το συνολικό ποσό σε κάποιον από τους παραπάνω λογαριασμούς. Επίσης μην ξεχνάτε ότι σε κάθε σας κατάθεση πρέπει να αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας ως σχόλιο κατάθεσης.

Η τραπεζική προμήθεια και τα έξοδα εμβάσματος βαρύνουν τον καταθέτη.

 • Πληρωμή με αντικαταβολή
  Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, στο κόστος αποστολής θα προστεθεί και το κόστος αντικαταβολής. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τους τρόπους αποστολής και παράδοσης.

Σε περίπτωση που κάποια ή και όλα απο τα βιβλία που μας έχετε ζητήσει είναι εξαντλημένα και μας έχετε προπληρώσει με πιστωτική κάρτα ή τραπεζική κατάθεση τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιστροφή του ποσού που αναλογεί στους τίτλους που δεν είναι διαθέσιμοι.

Πιστωτική Κάρτα

Γίνεται επιστροφή του ποσού στην πιστωτική σας κάρτα αυτόματα απο το σύστημα μας και το βλέπετε στο λογαριασμό σας σε 1-3 εργάσιμες μέρες.

Τραπεζική Κατάθεση

Γίνεται επιστροφή του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας δώσετε μέσα σε 15 εργάσιμες από την ημέρα ενημέρωσης μας.